Omschrijving

De Reach RS2 krijgt binnen enkele seconden een vaste positie en blijft robuuste prestaties leveren, zelfs in uitdagende omstandigheden. Centimeternauwkeurigheid kan worden bereikt op afstanden tot 60 km in RTK en 100 km in PPK-modus.

PPP ondersteuning

RINEX onbewerkte datalogs zijn compatibel met PPP-services, zodat u nu overal ter wereld tot op de centimeter nauwkeurige resultaten kunt krijgen. Verwerk RINEX-bestanden in een online service en verkrijg positie met absolute nauwkeurigheid.

Ingebouwd 3.5G-modem

Reach RS2 beschikt over een energiezuinige 3.5G HSPA-modem met 2G fallback en wereldwijde dekking. Nu kunnen correcties onafhankelijk worden geopend of uitgezonden via NTRIP, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding op uw telefoon.

22 uur op 1 lading

Tot 22 uur autonoom werk bij het loggen van gegevens en tot 16 uur als 3G-rover, zelfs bij koud weer – u hoeft geen reservebatterijen meer mee te nemen. Reach RS2 kan worden opgeladen via een USB-wandoplader of een powerbank via USB-C.

Landmeetkunde met ReachView

De meest gebruiksvriendelijke software voor gegevensverzameling die zowel voor Android als iOS beschikbaar is. Met ReachView kunt u punten verzamelen en uitzetten en alle functies van Reach-ontvangers bedienen, zoals het opzetten van een basisstation, het loggen van RINEX-gegevens en het configureren van NMEA-uitvoer.

    Vraag een demonstratie of informatie aan!