STONEX S900 RTK GNSS

De Stonex S900 RTK GNSS ontvanger is uitgerust met het meest geavanceerde GNSS board, levert hoge prestaties met 555 kanalen en ondersteunt meerdere satellietconstellaties: GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO.

De S900 RTK is het resultaat van de constante evolutie van de Stonex GNSS geïntegreerde ontvangers. De ontvanger is uitgerust met een nieuwe, zeer nauwkeurige multi-constellatie GNSS antenne, een breed scala aan communicatie mogelijkheden en is verpakt in een licht en modern vormgegeven behuizing.

Met de S900 kan tot maximaal 12 uur zonder onderbreking gewerkt worden, doordat de ontvanger standaard voorzien is van twee hot-swappable batterijen. De batterijcapaciteit kan worden gecontroleerd op een tablet of controller en rechtstreeks worden afgelezen van de led balk op de batterij.

De Stonex S900 GNSS ontvanger beschikt over een unieke E-Bubble sensor, waarmee moeilijk te bereiken punten gemeten kunnen worden zonder dat de GPS stok waterpas hoeft te staan. Het is mogelijk om punten te meten onder een hellingshoek tot 30°, onder alle omstandigheden en zonder hinder van magnetische interferentie.

Dankzij de in de veldsoftware geïntegreerde meetroutine is het meten met de tilt-functionaliteit simpel en intuïtief.

    Vraag een demonstratie of informatie aan!